strand texel vakantie
U bent hier:  Home  /  Vakantie op Texel

Vakantie op Texel

Vakantie op Texel is een vakantie waarvan u geniet, tot rust komt en die u nooit meer zult vergeten. Het duingebied van Texel is een afwisselend landschap met veel natte duinvalleien tussen droge duinen, bossen, heidevelden, kwelders en een uitgestrekte strandvlakte. 

Vele soorten planten en dieren hebben in dit gevarieerde gebied hun plek gevonden. De uitgestrektheid van zee en strand, de beslotenheid van bossen en het grote duinlandschap maken van het Nationaal Park Duinen van Texel een prachtig gebied om te bezoeken en een waardevol gebied om te beschermen.

Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen, schilderachtige dorpjes met gezellige cafés en restaurants, natuur, frisse lucht, ruimte en vele ontspanningsmogelijkheden. 

Fietsen is een geliefde bezigheid van de bezoekers van Texel. Daar is dan ook volop gelegenheid voor. Texel beschikt alleen al over ruim 135 km fietspad. Op deze manier kunt u genieten van plekjes die met de auto niet bereikbaar zijn.

Verder zijn de kleine landweggetjes uitermate geschikt voor fietsers; u kunt hier nog rustig fietsen zonder veel hinder te ondervinden van het autoverkeer.

Wie eenmaal voor de charmes van het eiland is gevallen, komt meestal terug. Soms wel meerdere malen per jaar. Want: Texel verveelt nooit!

Chalet op Texel

Chalet op Vakantiepark De Krim huren

Chalet huren op Texel

Een Chalet huren op Texel kan bij TexelChalets.nl. 

Chalet huren op Texel

Contactgegevens

Tel. +31 (0)58-2890054
Mobiel. +31 (0)6 45 622752

info@texelchalets.nl

Neem contact op via het contactformulier